La Ferme St. Pierre Pepéi rouge 2023

IGP Vaucluse

La Ferme St. Pierre Pepéi rouge 2023
TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR *Prijzen zijn inclusief btw
In deze biologische "Pepei"-oogst vinden we alles terug wat de rode wijnen van Ferme Saint Pierre zo succesvol maakt.
U proeft een wijn die speciaal voor het genot van fruit is ontworpen door wijnmaker Paul Vendran.
Deze rode wijn van Ferme Saint Pierre is een blend van 40% Grenache, 40% Syrah en 20% Carignan en heeft 6 maanden in vaten gerijpt.
De wijnstokken, gemiddeld 25 jaar oud, staan ​​verspreid over het landgoed in Flassan in Ventoux.

Een mooie mineraliteit in de mond zorgt voor een subtiele verlenging van de afdronk.
De Pepei cuvée is lekker fris en kan het beste worden gedronken bij een relatief lage temperatuur voor een rode wijn (probeer 12 graden),

Het etiket is ook een knipoog naar de vele fietsers die vanuit Bedoin beginnen aan de beklimming van de Mont Ventoux, de Reus van de Provence.